مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 آبان 1400 ساعت 08:252021-11-07سياسي

فارس من| ضرورت شهرستان شدن شهر پرند در تقسیمات کشوری/ معاون استانداری تهران: بخش شدن شهر پرند را پیگیری می کنم


شهروندان پرند با ثبت سوژه ای در فارس من خواستار شهرستان شدن شهر جدید پرند شدند، در این باره معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران گفت: بخش شدن شهر پرند جزو اولیت های بنده است که قطعا پیگیری می کنم.

- به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از پرند، شهروندان پرند با ثبت سوژه ای با عنوان خواستار شهرستان شدن پرند را دارند.

  در متن این درخواست آمده است: نظر به شرایط شهر پرند و ضرورت توسعه امکانات متناسب با رشد جمعیت این شهر که در سال های اخیر نسبت به آخرین سرشماری، بسیار افزایش یافته و همچنان درحال رشد است و در نتیجه به علت عدم توسعه امکانات کافی، مشکلات متعددی برای معیشت اهالی شهر ایجاد و انباشته شده است و با در نظر داشتن اینکه بسیاری از اهالی شهر، از اقشار آسیب پذیر جامعه بوده اند.

لذا با توجه به اینکه بهبود تصمیم گیری و سرمایه گذاری و ارتقای هماهنگی اجرایی برای تسریع در رفع مشکلات، نیازمند ایجاد فرمانداری و استقلال اداری و اقتصادی این شهر است، بدین وسیله خواهشمند است برای اینکه هرچه سریعتر، این شهر به عنوان شهرستان پرند در تقسیمات کشوری لحاظ شود، کلیه اقدامات مورد نیاز در اولویت دستور کار مسئولان محترم قرار گیرد .

معاون سیاسی استانداری تهران: بخش شدن شهر پرند جزو اولیت های بنده است در این باره سید عباس جوهری معاون سیاسی و اجتم


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فارس من| ضرورت شهرستان شدن شهر پرند در تقسیمات کشوری/ معاون استانداری تهران: بخش شدن شهر پرند را پیگیری می کنم

فارس من| ضرورت شهرستان شدن شهر پرند در تقسیمات کشوری/ معاون استانداری تهران: بخش شدن شهر پرند را پیگیری می کنم